Hortensia geeft kleur aan pension Meilandjes

Hortensia geeft kleur aan pension Meilandjes

Geen sloophamer of verfroller voor de familie Meiland. In plaats daarvan staan Erica Renkema en Martien Meiland met schop en gieter in de tuin van Boutique Pension Code Rosé om hun eigen tuinhortensia’s te planten. De tuinplant, die officieel Hydrangea ‘Code Rosé’ heet, is vorig jaar juni gedoopt door de Meilandjes. In de fraai aangelegde tuin van het pension zijn diverse plantvakken vrijgehouden waar de hortensia’s vanaf nu tot in het najaar kleur geven. De felroze bloemen met een donkerroze randje en het donkergroene blad zorgen voor een stijlvolle sfeer die ook het interieur van het pension kenmerkt.

Het pension staat sinds enkele weken te koop. Erica Renkema: “Tot de verkoop blijven we uiteraard met veel plezier onze gasten ontvangen. En vanaf nu kan er ook volop genoten worden in onze zomertuin vol bloeiende hortensia’s.”

De planten zijn aangeboden namens Hydrangea World, een collectief van alle hortensia-aanvoerders van Royal FloraHolland en diverse Europese hortensiaveredelaars en -vermeerderaars. Woordvoerder Kim van der Welle: “Wie de tv-programma’s van de Meilandjes volgt, weet dat zij van hortensia’s houden. Dat was voor ons een goede aanleiding om Martien en Erica vorig jaar te verrassen met een eigen plant. Beiden reageerden zeer enthousiast en we spraken af om, zodra de eerste bloeiende exemplaren beschikbaar waren, hun tuin rijkelijk te beplanten met Code Rose-hortensia’s. Hoe lang de Meilandjes nog eigenaar zijn van het pension weten we niet, maar gasten gaan sowieso bloeiend de zomer in. De fraaie, forse bloemen geven de tuin een extra vrolijk en chique uitstraling.”

(Foto: Hydrangea World)

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie