MNP / Suntory lanceert employer brand hub

MNP / Suntory lanceert employer brand hub

MNP / Suntory kondigt met trots de lancering aan van werkenbijmnpflowers.com, een spiksplinternieuw recruitment platform met als doel mensen een inkijk te geven in de werkzaamheden en werkomgeving van de veredelaar in Leimuiderbrug. En daarnaast willen de plant pioniers natuurlijk nieuwe medewerkers aanspreken met voor hen boeiende vacatures. Ze zijn op zoek naar mensen die nieuwe markten willen creëren om daarin de beste, bekendste en grootste te worden en te blijven. Gewoon lekker pionieren!

Neem snel een kijkje op www.werkenbijmnpflowers.com voor meer informatie.

Werkenbijmnpflowers.com is niet zomaar een wervingsplatform; het is een reis door het hart en de ziel van de plant pioniers. MNP / Suntory is meer dan een veredelingsbedrijf, het heeft een unieke werkcultuur die wordt gevoed door passie, creativiteit en een niet aflatend streven naar kwaliteit, en omdenken. Alles net even anders doen.

Met slechts 15 mensen werken ze elke dag hard aan succesvolle en wereldberoemde merken als Surfinia, Sundaville, Princettia, Senetti, Soirée etc. Ze willen groeien en daarom zijn ze op zoek naar ervaring en nieuw talent om hen verder te brengen in de toekomst. Op werkenbijmnpflower.com lees je de verhalen achter de verschillende professionals. Je kunt zien hoe ieder van hen dagelijks bijdraagt aan MNP / Suntory's reis om geweldige producten en geweldige merken naar de sierteeltmarkt te brengen. Jij kunt vanaf nu ook deel uitmaken van deze levendige omgeving. Geef een draai aan je carrière en geef jou draai aan het creëren van unieke sierteelt verhalen die in Nederland zijn opgebouwd en die de hele wereld over gaan.

Werkenbijmnpflowers.com nodigt iedereen uit om het bruisende platform te verkennen met verhalen van medewerkers, ervaringen en de dynamische ruimtes die MNP / Suntory te bieden heeft aan sierteeltdeskundigen en jonge talenten die de eerste stappen in deze sector willen zetten bij een bedrijf dat het net even anders doet.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie