Even voorstellen...

Even voorstellen...

Sinds 1 oktober is het Sierteeltteam van Koppert Nederland versterkt met Pieter van Dongen als teamleider Sierteelt voor de Nederlandse markt.

Van Dongen zal het team van consultants voor de snijbloemen- en potplantenteelt gaan managen en ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Samen met hen gaat hij op zoek naar de juiste oplossingen voor actuele en toekomstige uitdagingen die leven bij de kwekers. Meedenken met de klant en maatwerk leveren staan bovenaan zijn lijst. Graag wil hij met het team de activiteiten uit gaan breiden en intensiveren.

Pieter heeft een track-record in sales en marketing en heeft bij toonaangevende bedrijven gewerkt waaronder Haifa (meststoffen), Jiffy (potgrond) en The Greenery en Seminis (groente en fruit). Tijdens zijn loopbaan heeft hij ook kennis gemaakt met de sierteelt dus deze teelt is geen onbekende voor hem. Van Dongen: “Samen met een team stappen maken naar the next level is voor mij een drijfveer; gebruikmaken van elkaars talenten is daarbij een belangrijk onderdeel.”

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v