Royal Brinkman vernieuwt webshop voor telers

Royal Brinkman vernieuwt webshop voor telers

Met trots lanceert Royal Brinkman vandaag haar vernieuwde webshop! De webshop is net zo vertrouwd, maar nu nog beter. Zo kunnen telers sneller de juiste producten vinden. Ook herhaalbestellingen plaatsen gaat eenvoudiger. Bovendien stelt het bedrijf meer specialistische kennis op één plek beschikbaar. Hiermee vergroot Royal Brinkman voor telers het gemak van online bestellen en het vereenvoudigen van hun inkoopproces.

Royal Brinkman bouwt haar e-commerce activiteiten de komende jaren sterk uit. De groei van de afgelopen jaren bevestigt dat online een volwassen verkoopkanaal voor het bedrijf is.
CEO Ton van Mil: ”Dit nieuwe moderne e-commerce platform stelt Royal Brinkman in staat om haar klanten nog beter te bedienen. We anticiperen op toekomstige ontwikkelingen wereldwijd en ons doel hierin is samen verbeteren. Samen kijken we vooruit, dit doen we al ruim 135 jaar.”

Royal Brinkman is continu op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening naar telers te verbeteren, zodat die een optimaal teeltresultaat kunnen behalen. Zo is op de webshop veel meer dan alleen benodigdheden voor de professionele tuinbouw te vinden. Je vindt er ook de grootste kennisbank voor de teler, waarbij de kennis is gegeven en geschreven door de specialisten van Royal Brinkman. Rob Helderman, Manager E-commerce: “Al vele telers zijn vertrouwd met online bestellen via onze webshop. Bovendien waarderen zij de specialistische kennis die wij delen in de kennisbank. Het zijn ook juist de telers die met hun feedback samen met ons de webshop hebben doorontwikkeld. Kortom, ontdek ook bij ons het gemak van online bestellen en vereenvoudig je inkoopproces.”

De verbeteringen zitten vooral in het inkoopgemak en de beschikbaarheid van kennis. Met behulp van filtering en de aangepaste catalogusstructuur vind de teler gemakkelijker en sneller de juiste producten. Ook is het eenvoudiger om herhaalbestellingen te plaatsen dankzij een nieuwe historiepagina, een verbeterd onderdeel favorieten en de introductie van het ‘eerder besteld’ label. De Kennisbank is niet alleen een stuk overzichtelijker gemaakt, er is ook veel meer kennis van specialisten toegevoegd. “We zijn ervan overtuigd dat we telers met alle webshopverbeteringen en kennistoevoegingen nog beter kunnen helpen om het beste resultaat uit hun teelt te halen. De vernieuwde webshop sluit daarmee naadloos aan bij de filosofie van Royal Brinkman Let’s improve together”, aldus Ton van Mil.

Bron:

Deel artikel