TEK bijna gesloten

TEK bijna gesloten

Tot 2 oktober is het mogelijk een aanvraag te doen voor de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Deze regeling is voor ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% van de omzet van 2022 bedragen. De regeling geeft een tegemoetkoming voor de periode 1 november 2022 tot en met 31 december 2023.

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) sluit binnenkort. Deze regeling is voor ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% van de omzet van 2022 bedragen. Ondernemers hebben tot 2 oktober 17:00 uur de tijd om een aanvraag te doen. De regeling geeft een tegemoetkoming voor de periode 1 november 2022 tot en met 31 december 2023. U vraagt in één keer met terugwerkende kracht voor deze hele periode aan. Lees meer en vraag aan.

Je logt in met eHerkenning niveau 3 of met DigiD. Inloggen met DigiD is alleen mogelijk als je bij KVK geregistreerd staat als eigenaar of bestuurder van het bedrijf. Heb je geen eHerkenning of DigiD? Vraag deze dan aan, dit duurt een paar dagen. Houd hier rekening mee. Als RVO uw TEK-aanvraag positief beoordeelt, ontvang je binnen 5 werkdagen een voorschot van 35% van de energiekosten die voor tegemoetkoming in aanmerking komen. Met het lage voorschotpercentage wil RVO voorkomen dat je na de vaststelling het voorschot (voor een deel) moet terugbetalen. In 2024 wordt jouw definitieve subsidie vastgesteld.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie