Royal Van Zanten toont awardwinnaars in Miami

Royal Van Zanten toont awardwinnaars in Miami

Tijdens de WFFSA Floral Distribution Conference ‘The Future in Bloom’ zijn diverse noviteiten van Royal Van Zanten gepresenteerd aan de groothandel en inkopers van bloemen. Nieuw dit jaar is de Chrysanthemum Yellow Cap; als pluischrysant ziet hij er qua bloemvorm uit als een Craspedia.

De veredelaars van Royal Van Zanten hebben veel ontwikkeld de laatste jaren. Naast verschillende nieuwe chrysantenrassen waren de inmiddels bekende prijswinnende MollyTM serie (SAF Award) en het ras Cresta Purple (Proflora Best Flower Award) op de WFFSA van de partij.

Op het gebied van Alstroemeria gaf Royal Van Zanten aandacht aan het commercieel ruimschoots bewezen heldergele ras Sunny LadyTM. Deze werd onlangs uitgeroepen als ‘Best in Class’ tijdens de SAF 2022. Ook stond de nieuwe lavendelkleurige Alstroemeria Florentina in de schijnwerpers, onderscheidend in kleurstelling.

Charmelia werd gepresenteerd bij Miraflor met de introductie van Charmelia Purplex. De nieuwe Astronova, was te zien in de stand van The Queens Flowers. Er zijn nu vier rassen beschikbaar in de Verenigde Staten. Royal Van Zanten heeft samen met partners veel lading gegeven aan het thema van het evenement ‘The Future in Bloom’.
 
Platform voor groothandel: What’s b(l)ooming today
Om continu op de hoogte te blijven van introducties, highlights, DIY, storytelling en gratis content voor marketingdoeleinden, biedt Royal Van Zanten vanaf dit jaar een platform: What’s b(l)ooming today. Dit platform werd tijdens het event gepresenteerd. Een verrassend en onderscheidend assortiment is belangrijk voor een steeds meer competitieve markt. Royal Van Zanten draagt hiermee bij aan de creativiteit van marketeers en bloemisten en informeert hen ook online over de mogelijkheden van bloemen en planten.

Marketing Manager Rob van der Helm: “We kijken terug op een zeer succesvol evenement, waarin we merken dat het enorm belangrijk is om als veredelaar een goede connectie te maken met de andere schakels in de keten, om van hen te leren en hen waardevol te informeren.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie