Generaties Schenkeveld openen SchenkStore

Generaties Schenkeveld openen SchenkStore

Met een nieuwe 'SchenkStore' wordt het kopen van verse tomaten nóg gemakkelijker. De automaat in Schipluiden biedt verschillende soorten tomaten aan en je kunt eenvoudig met pin betalen. Afgelopen weekend werd de 'SchenkStore' officieel geopend.

Omdat het niet meer zo eenvoudig is om een tomatenbedrijf te bezoeken in verband met de scherpe hygiëneregels, wil Schenkeveld bezoekers vooral ook een stukje beleving meegeven. "We hebben het huisje rondom het automaat net wat groter gemaakt, er is wat ruimte over om mensen kennis te laten maken met Schenkeveld. We willen hier af en toe wat vertellen over Schenkeveld. Duurzaamheid, maximaal biologische telen en onze vacatures zijn een paar van deze onderwerpen", zo gaf directeur Richard Schenkeveld aan bij de opening.

De openingshandeling liet hij over aan oud-directeur Peter Schenkeveld. Het bijhouden van de tomatenautomaat is één van zijn passies. "Al vanaf het begin is Peter Schenkeveld verantwoordelijk voor het tomatenautomaat. Hij is één van de oud directeuren van Schenkeveld en mijn oom. Eigenlijk voor het hele bedrijf ome Peet. Hij is nog steeds enorm betrokken bij Schenkeveld. Dat vinden wij natuurlijk prachtig. Hij is een bevlogen en betrokken persoon, hij neemt zijn taak heel serieus en wil absoluut het beste voor zijn klanten. Meerdere malen de automaat bijvullen op een dag vindt hij geen enkel probleem. Op diverse tuinen haalt hij de lekkerste tomaten, zodat de automaat altijd gevuld is met heerlijke cherrytomaatjes en smakelijke trostomaten. In dit seizoen vult hij het assortiment aan met zijn eigen geteelde druiven."

'Ome Peet' opende de nieuwe SchenkStore samen met zijn kleinkinderen. Je vindt de automaat aan de Woudseweg 146 in Schipluiden.Bron: Goedemorgen

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!