Start nieuwe ronde BL.INC

Start nieuwe ronde BL.INC

Ben jij, of ken jij, een ambitieuze startup of scale-up die actief is in de gezonde en duurzame voeding, innovatieve landbouw of biocirculaire economie? Ben je klaar om je business te valideren en de volgende stap te zetten? Meld je dan nu aan voor de nieuwe ronde van startup accelerator BL.INC, die start op 28 maart 2023.

BL.INC is de startup accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en duurzame voeding, future farming of bio-circular economy. Door deel te nemen aan BL.INC vergroot je de kans op succes en versnel je de groei van jouw bedrijf. Bovendien kun je gebruik maken van de innovatieve agri food community op Brightlands Campus Greenport Venlo.

Brightlands Campus Greenport Venlo is voor startups, spin-offs en scale-ups de locatie en springplank om op het gebied van gezonde en duurzame voeding, future farming en bio-circular economy nieuwe innovaties te verwezenlijken. Deelnemers hebben direct toegang tot het netwerk van experts van veel kennispartners, tot de faciliteiten op het gebied van Research & Development en krijgen ze advies van business developers en begeleiders. Dat alles maakt de campus een inspirerende werkplek om hun business nader vorm te geven, aan te scherpen en een versnelde start te maken.

Wil jij ondernemen in agri food? Wil je jouw eigen bedrijf opzetten en lanceren óf de groei van je startup, spin-off of scale-up versnellen? Lees hier dan verder en meld je aan!

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie