'Ik word blij van food en communicatie'

'Ik word blij van food en communicatie'

Daphne Zanders zit als medewerker Marketing & Communicatie bij Brightlands Campus Greenport Venlo nooit stil. Het ene moment is ze bezig met het ontwikkelen van een website voor een nieuwe faciliteit, het volgende moment interviewt ze iemand voor een artikel over gezonde voeding en fotografeert ze een event op de campus. “Juist die veelzijdigheid maakt mijn baan supertof.”

Wat doe je bij Brightlands Campus Greenport Venlo?
Ik ben samen met Marijn Bouten, manager Marketing & Communicatie, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de campus. Dat is een breed takenpakket: van corporate communicatie tot project-communicatie, zowel off- als online. We hebben de taken verdeeld: ik doe de nieuwsbrieven, website en de community-mail en heb een aantal projecten onder mijn hoede zoals  Jeugd, Voeding & Gezondheid en het nieuwe expertisecentrum Brightlands NovaBite.

Wat is je achtergrond qua studie?
Na een studie Food & Business aan de HAN in Nijmegen, heb ik een master Communicatiewetenschap gedaan aan de Radboud Universiteit. Ik had een brede interesse in food en wilde me meer verdiepen in de communicatie. Ik heb stage gelopen bij Jan Linders Supermarkten en Royal Swinkels, beter bekend als Bavaria, en ben daar ook - na mijn stages - als werkstudent aan de slag gegaan. Daarnaast heb ik bij een aantal online marketingbureaus gewerkt, maar na mijn afstuderen was het tijd voor een echte baan!

Lees hier verder

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie