Adomex breidt succesvolle label OrcaGreen uit

Adomex breidt succesvolle label OrcaGreen uit

Groenleverancier Adomex breidt zijn succesvolle label OrcaGreen uit met twee gloednieuwe productlijnen: OrcaExotics en OrcaFloral. Ook is de Orca-huisstijl opgefrist en is de Orca-verpakking met het logo van de markante orka vernieuwd. Adomex lanceert zijn nieuwe Orca-label tijdens de Trade Fair Aalsmeer van 7 t/m 9 november bij Royal FloraHolland.

OrcaGreen staat sinds zijn start in 2003 bekend als een populaire productlijn met snijgroen van consistent hoge kwaliteit. Bekende Orca-producten zijn Salal, Ledervaren, Aralia, Beregras, Galax en Roebelenii. Dit kwaliteitsgroen wordt met grote zorg gekweekt of in het wild geoogst, is vrijwel jaarrond beschikbaar en wordt door Adomex geleverd in een onderscheidende verpakking met het kenmerkende Orca-logo. Inmiddels heeft het populaire kwaliteitslabel een vaste plek veroverd in de wereld van bloemisten en groothandelaren en is het niet meer uit hun assortimenten weg te denken.

Twee nieuwe productlijnen: OrcaExotics en OrcaFloral
Tijdens de Trade Fair Aalsmeer lanceert Adomex op zijn stand (nummer 5.17) twee nieuwe productlijnen:
•    OrcaExotics biedt een exclusieve selectie van exotische bloemen zoals Kaaps Groen, Protea, Leucadendron en Leucospermum, zowel wild als gekweekt. De ‘exoten’ zijn ideaal voor iedere bloemenprofessional die graag een uniek exotisch tintje aan zijn assortiment wil toevoegen.
•    OrcaFloral omvat een reeks eersteklas ‘fillers’, zoals Gypsophila en Hypericum. De geliefde juweeltjes van Moeder Natuur verrijken boeketten en bloemenarrangementen met volume, textuur, kleur en karakter. In de nabije toekomst breidt Adomex dit assortiment verder uit.
Klanten mogen van de twee nieuwe Orca-labels dezelfde consistente hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en doorlopende beschikbaarheid verwachten als van het vertrouwde OrcaGreen.

Wereldwijde Orca-partners
Alle producten van de drie Orca-labels zijn afkomstig uit gebieden met een tropisch of subtropisch klimaat, zoals Guatemala, Costa Rica, El Salvador, Mexico, Ecuador, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kenia en Portugal. Ze worden geleverd door toegewijde kwekers en leveranciers die Adomex speciaal voor Orca heeft geselecteerd. Adomex heeft met deze wereldwijde partners vaak jarenlange stevige relaties opgebouwd die zijn gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en veel oog voor kwaliteit.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie