'Avond vol met ideeën, kansen en mogelijkheden'

'Avond vol met ideeën, kansen en mogelijkheden'

Op 11 april 2023 schoven Jelle van der Kroft en Jan van Paridon vanuit de Commissie Ledenbinding van Royal FloraHolland, een avond aan bij een studieclub bijeenkomst op de tuin van Firma de Groot in Noordwijkerhout. Op de website van de veiling doen ze hiervan verslag.

Jelle van der Kroft: "Deze studieclub bestaat uit zeer betrokken leden. Op deze avond was er een opkomst van een kleine 20 man. Vanuit de Commissie Ledenbinding vinden wij het belangrijk om de verbinding te zoeken met onze leden. Wat speelt er onder de leden? Wat houdt ze bezig? De antwoorden op deze vragen nemen wij als commissie mee en delen deze signalen met de Ledenraad en Royal FloraHolland. We vinden het belangrijk dat leden zich gehoord voelen en nodigen studieclubs maar ook andere clubs van harte uit om een keer met ons te sparren als daaraan behoefte is. Op deze avond hebben we onder andere gesproken over allerlei actuele zaken die spelen binnen onze sector, zoals bijvoorbeeld verplichte certificering en de juridische positie van kwekers maar ook over zaken direct gerelateerd aan Royal FloraHolland zoals Floriway, Floriday, fust controles, landelijk veilen, communicatie, piekperiode en natuurlijk over het voor onze coöperatie zo belangrijke traject ‘Samen in de Coöperatie’. Een bomvolle avond, vol met ideeën, kansen en mogelijkheden. Als commissie zijn we erg blij om op deze manier het gesprek te kunnen voeren met collega kwekers binnen onze coöperatie."

Naast de tweejaarlijkse Ledensessies zoekt de Commissie Ledenbinding altijd naar manieren om in contact te staan met de achterban. Wil jij als lid meer weten over een onderwerp of zit je met vragen die bij de Ledenraad thuishoren? Schroom niet om contact op te nemen via ledenraad@royalfloraholland.com.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie