'Gebruik geen haakjes in meermalige bloemendoos'

'Gebruik geen haakjes in meermalige bloemendoos'

Regelmatig ontvangt Royal FloraHolland klachten over zogenaamde haakjes die bevestigd zijn in bodems van de meermalige bloemendoos (FC519). Deze (weer)haakjes zijn gevaarlijk voor gebruikers, want ze kunnen bijvoorbeeld zorgen voor verwondingen en beschadigen de dozen. Gebruik daarom deze haakjes liever niet, zo adviseert de veiling.

Deze scherpe plastic haakjes zorgen ervoor dat meermalige bloemendozen kapot gaan, dat Royal FloraHolland extra kosten moet maken om meermalige bloemendozen bij te kopen, dat gebruikers hun handen open halen, dat inpakkers gehinderd worden bij hun werkzaamheden en dat bloemen makkelijk beschadigen. "Wij vragen alle gebruikers van meermalige bloemendozen dan ook nadrukkelijk geen haakjes te gebruiken en de dozen onbeschadigd in te leveren. Zo blijft het gebruik van de dozenpool voor alle ketenpartijen aantrekkelijk (en betaalbaar). En voorkomen we ook nare verwondingen. Helpen jullie mee?", aldus Royal FloraHolland.

Innamecontroles meermalige bloemendozen
Het gebruik van deze haakjes in meermalige bloemendozen is niet toegestaan, zo geeft de veiling aan. "Daarom voeren wij regelmatig controles uit bij inname op de mogelijke aanwezigheid hiervan. Als bij controle Royal FloraHolland deze haakjes aantreft, dan kunnen wij gebruik maken van het sanctiebeleid zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden Fust."

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie