Hortensia in spotlights!

Hortensia in spotlights!

De lente is in volle gang en zo ook het seizoen van de snijhortensia. De indrukwekkende grote bloemen, van vertrouwde Nederlandse kwaliteit, zijn weer in grote aantallen beschikbaar. Het gevarieerde assortiment is samengebracht in een vernieuwde assortimentscatalogus. Via designfiles en voorbeelden van stijlvolle boeketten worden bloemisten geïnspireerd om met hortensia af te wijken van standaard bloemwerk en consumenten te verrassen en verleiden met imposant bloemwerk.

Om bloemisten en handelaren kennis te laten maken met het gevarieerde assortiment hebben de snijhortensia-aanvoerders van Royal FloraHolland, verenigd in het promotiecollectief Hydrangea World, een vernieuwde assortimentscatalogus uitgebracht. In de vernieuwde snijhortensia catalogus staat per kleur een overzicht van alle variëteiten die in het seizoen 2023 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn of komen. Ook staan er verschillende noviteiten in.

Inspiratie via designfiles
Hortensia’s staan symbool voor schoonheid, dankbaarheid, gratie en overvloed.  Het is één van de geliefdste bloemen voor events en speciale gelegenheden. Maar de bloem is ook uitermate geschikt om bijzondere boeketten te maken. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, een speciale gebeurtenis te vieren of om je als consument zelf te verwennen.
Door het volume én de uitstraling van de snijhortensia creëer je met enkele stelen al snel iets bijzonders. Om te laten zien op welke manieren de snijhortensia gecombineerd kan worden in commercieel bloemwerk, heeft Hydrangea World speciaal voor bloemisten designfiles ontwikkeld met inspirerende maar vooral ook toegankelijke ideeën. In samenwerking met bloemisten zijn 4 thema’s uitgewerkt om verschillende type boeketten te creëren met één, drie of vijf hortensia's. Van ‘ Natural Beauty’ tot ‘Exotic Impact’.  

Hydrangeaworld
De snijhortensia kwekers werken samen binnen de promotiecampagne Hydrangeaworld. Voor meer inspiratie, informatie en verzorgingstips bezoek de website hydrangeaworld.com of volg @hydrangeaflowercreations op Instagram of Facebook. De digitale catalogus en de designfiles zijn hier te downloaden.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie