'Klanten bereiken door onze online aanwezigheid'

'Klanten bereiken door onze online aanwezigheid'

Lavendel Plus richt zich sinds 2000 op de verkoop van grote lavendelplanten in pot. Een grote kwekerij van 30 hectare in de omgeving van Breda. De planten gaan voornamelijk naar Nederland en België, maar ook Engeland, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. Jeroen Zoon, commercieel manager bij Lavendel Plus, vertelt meer over het bedrijf op de website van Royal FloraHolland.

Jeroen stapte het bedrijf binnen zonder ervaring met groen en planten. ‘’Ik zag bij LavendelPlus een mooie uitdaging om met een eerlijk product te werken dat de wereld groener maakt en mensen blij maakt.’’ Dit betekende ook de kennismaking met Floriday. Royal FloraHolland vroeg Jeroen naar zijn ervaringen met Floriday, hoe Lavendel Plus zich op het seizoen voorbereidt en op welke wijze zij inspelen op ontwikkelingen rondom de teelt.

"20 jaar terug startten we met 1.000 planten per jaar, wat inmiddels is uitgegroeid naar 800.000 lavendelplanten per jaar. Wij kweken op een andere manier dan 90% van de markt; we werken met een stek vanuit de volle grond in plaats van zaailingen of stek in de kas. Dit resulteert in meer en sterkere wortels en winterharde lavendelplanten die bestendig zijn tegen ziekten en weerbaarder tijdens transport.”

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie