Meet & Greet met Amaryllistelers en handel

Meet & Greet met Amaryllistelers en handel

Gisteren vond de tweede en laatste editie van de Meet & Greet met Amaryllis plaats. Nadat vorige week het Green Trade Centre in Aalsmeer werd aangekleed met de mooiste Amaryllissoorten, was het gisteren de beurt aan Royal FloraHolland, locatie Naaldwijk (Zaal Margriet). De tweede winnaar die in een Ferrari mag gaan rijden is Pierre Paauwe van H.P. van Nieuwkerk.

De twee Meet & Greets werden goed bezocht door inkopers en marketeers van verschillende handelaren. De kopers kregen zo de gelegenheid om het complete assortiment te bekijken, kennis te delen met elkaar en het gesprek aan te gaan met de aanwezige kwekers. Tijdens de Meet & Greets maakten bezoekers kans op spraakmakende prijzen, waaronder een Ferrari-rit. De eerste winnaar, Sander Eekhof van Hilverda de Boer, en Pierre mogen dus beiden een rondje racen in een echte Ferrari. “Ons doel is om het brede assortiment van Amaryllis te laten zien, met soorten die gedurende het gehele verkoopseizoen van herfst, winter tot aan het vroege voorjaar beschikbaar zijn. In totaal bestaat het assortiment uit ruim 130 verschillende variëteiten”, aldus promotiecommissielid Martijn van der Ende.

Amaryllis Catalogus
Alle snijamaryllis aanvoerders van Royal FloraHolland hebben gezamenlijk een catalogus ontwikkeld. In de catalogus staan alle variëteiten die in het seizoen 23/24 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn. De catalogus wordt uitgedeeld tijdens de Meet & Greet.

Promotiecampagne Amaryllis
De promotiecampagne is een initiatief vanuit de snij-amarylliskwekers, in samenwerking met Royal FloraHolland. In opdracht van de promotiecommissie Amaryllis wordt de campagne ontwikkeld en uitgevoerd door het team van Concept Factory. De campagne heeft de slogan ‘Hello Amaryllis, witness the magic unfold’ en legt de nadruk op de schoonheid en magie van het bloeiproces van de Amaryllis in de vaas: van knop tot bloem. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de seizoensbeleving van Amaryllis in de herfst, winter en het vroege voorjaar. Amaryllis is volop verkrijgbaar van oktober t/m maart.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie