Nieuwe catalogus HilverdaFlorist

Nieuwe catalogus HilverdaFlorist

HilverdaFlorist is blij om de Pot, Patio & Garden catalogus boordevol nieuwigheden voor 2024 met de wereld te delen. "Ontdek ons commerciële assortiment in jong plantmateriaal voor Alstroemeria, Dianthus, Echinacea, Gerbera, Helleborus en Salvia."

De nieuwe catalogus barst van de vrolijke kleuren, verrijkte key features, verbeterde genetica, verrassende veelzijdigheid en boeiende achtergrondverhalen van de assortimentsmanagers, R&D managers en veredelaars van HilverdaFlorists, zo laat het bedrijf weten. "Samen met ons team profiteren we van meer dan 110 jaar ervaring die we combineren met de innovatieve kansen die de toekomst biedt. Dit uit zich in de manier waarop we werken en de producten die we ontwikkelen", aldus Bart Sneek - Commercieel Directeur HilverdaFlorist.

HilverdaFlorist heeft nieuwe, onderscheidende genetica ontwikkeld. "Deze hoogwaardige, bijzondere variëteiten zijn een waardevolle aanvulling op jouw assortiment. Inspireer klanten met sprekende kleuren, waardevolle key features en een ongekende diversiteit. Ontdek noviteiten in de Salvia Salgoon Series, onze diverse Helleborus merken en maak kennis met de nieuwste serie: Optimum! Hier vindt je kleurrijke Gerberamixen in pot die een glimlach op ieder gezicht zullen toveren. Waan je in een kleurrijke zomertuin met Alstroemeria Summer Paradise en Inticancha introducties in treffende kleurencombinaties."

Download de catalogus hier

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie