Ondersteun de campagne ‘Zomers Paradijs’

Ondersteun de campagne ‘Zomers Paradijs’

Het geraniumseizoen is in volle gang en daar kun je als kweker optimaal gebruik van maken door de materialen van de nieuwe campagne ‘Zomers Paradijs’ te delen met je netwerk. Het collectief van Europese geraniumveredelaars Pelargonium for Europe lanceert een krachtige promotiecampagne om de verkoop in Nederland en België te stimuleren.

Het thema van dit seizoen is 'Zomers Paradijs', waarbij de geranium wordt gepresenteerd als de perfecte zomerbloeier die eenvoudig te verzorgen is.

De campagne richt zich op tuincentra, bloemisten, en hun webshops. Het promotiecollectief Pelargonium for Europe, geleid door Concept Factory, promoot Pelargonium bij Nederlandse en Belgische consumenten. "Kwekers, mis deze activiteiten niet! Ontvang persinformatie direct van ons en deel het met je netwerk. Inspireer handel en tuincentra om zo de consument te bereiken met de mogelijkheden van Pelargonium!", aldus Glastuinbouw Nederland.

Hier vind je persberichten en foto's die gratis te gebruiken zijn voor de eigen website of als input voor nieuwsbrieven en social mediakanalen. Gebruik wel de credit @Pelargonium for Europe bij het plaatsen van het bericht of gebruik van de beelden.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie