Samenwerking Pligt met Queen Genetics

Samenwerking Pligt met Queen Genetics

Professionaliteit, kennis en hoge ambities vormen de basis voor een exclusieve samenwerking met Queen® Genetics. Pligt Professionals treedt toe als een van de sterke merkpartners in Europa en andere continenten.

Pligt Professionals heeft vestigingen in het Westland en in de Hoeksche Waard en is een gerenommeerd productiebedrijf dat bekend staat om zijn professie in de teelt van potplanten van hoge kwaliteit. Met meer dan 100 jaar kennis en een uitmuntende reputatie in de sector is Pligt Professionals een van de topkwekers in Europa. Pligt Professionals beschikt over de kennis en faciliteiten om het plantmateriaal van Queen® Genetics op te kweken tot kwalitatief hoogwaardige produkcen. Klanten in heel Europa kunnen profiteren van een nog hogere toegankelijkheid tot unieke Kalanchoë-variëteiten.

Queen
Het Deense bedrijf Queen is wereldwijd een  van de toonaangevende veredelaars van kwalitatieve Kalanchoë's en genetica. Via de business units Queen Genetics, een van de grootste leveranciers van Kalanchoë-genetica, en Queen® Flowers, dat planten in heel Europa produceert en op de markt brengt, zet het bedrijf zich in voor kwaliteit en innovatie en is het een vertrouwde naam in de branche.

Als Brand Partner zal Pligt Professionals nauw samenwerken met de telers, verkoop- en marketingteams van Queen om de bekende Queen Kalanchoë’s van de hoogste kwaliteit te produceren en op de markt te brengen onder de merknaam Queen Flowers.

Gert van der Pligt, CEO bij Pligt Professionals: “Het hoogwaardige Kalanchoe Queen® Genetics assortiment is een welkome aanvulling op onze collecties bloeiende planten. De samenwerking met Queen Genetics past in de visie van Pligt Professionals om samen met breeders en klanten exclusieve en hoogwaardige producten op de markt te brengen. Met deze toegevoegde waarde kunnen onze klanten zich onderscheiden en rendement maken in hun business.”

De introductie zal plaatsvinden tijdens de Trade Fair in Aalsmeer waar op de stand van Pligt Professionals diverse exclusieve rassen van Queen Genetics zullen worden gepresenteerd. De selectie bestaat uit extreem lang houdbare en grootbloemige rassen met een hoge attentiewaarde.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie