VG Colours lanceert nieuw ontwikkelde showdoos

VG Colours lanceert nieuw ontwikkelde showdoos

VG Colours introduceert met trots een nieuw ontwikkelde showdoos, ontworpen om zowel de efficiëntie van belading als de visuele aantrekkingskracht te optimaliseren.

Deze showdoos heeft de mogelijkheid om maar liefst 5 dozen op één Deense laag te stapelen en heeft de ruimte voor 10 planten per doos. Hiermee wordt de beladingscapaciteit ten opzichte van andere verpakkingsdozen geoptimaliseerd, worden de logistieke kosten verminderd en wordt er op deze manier bijgedragen aan het verlagen van de CO2 footprint. De planten zijn in deze showdoos dusdanig beschermd dat het ook een mogelijkheid is de planten uit te leveren zonder hoes.

Naast zijn functionele voordelen biedt de showdoos van VG Colours ook een visueel aantrekkelijke presentatie. Het uitbreekvenster voegt een element van nieuwsgierigheid toe aan de verpakking, waardoor consumenten een voorproefje krijgen van de prachtig gekleurde Phalaenopsis van VG Colours.

“Wij zijn trots op de samenwerking met Marcel van der Knaap van Paardekooper Horti divisie bij de ontwikkeling van deze goed doordachte verpakkingsoplossing!”, aldus André van Geest, Algemeen Directeur VG Colours.

Bron:

Deel artikel