9000 m2 duurzame bedrijfsruimte te huur

9000 m2 duurzame bedrijfsruimte te huur

Er is opnieuw een bedrijfsruimte te huur op Aalsmeer-Oost. Op de hub van Royal FloraHolland in Aalsmeer wordt op een mooie zichtlocatie langs de N201 wederom een duurzaam pand gerealiseerd. "Hiermee bieden we sierteeltondernemers naast de bestaande mogelijkheden voor erfpacht ook via verhuur ruimte om hun verdere groei te realiseren."

Royal FloraHolland is gestart met de ontwikkeling van een nieuw pand op Aalsmeer-Oost. Bedrijfsruimte Sering wordt inmiddels te huur aangeboden. "Zo komen we tegemoet aan de grote vraag naar bedrijfsruimte vanuit kopers en kwekers op Aalsmeer-Oost. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2025."

De oppervlakte van de begane grond is bijna 9.000 vierkante meter, wat sierteeltondernemers voldoende mogelijkheden biedt om hun logistieke proces optimaal in te richten en te automatiseren. Denk hierbij onder meer aan een koelcel, transportbanden en rollenbanen. Het duurzame pand wordt aardgasloos opgeleverd, Royal FloraHolland streeft naar niveau ’Very Good’ volgens het duurzaamheidskeurmerk BREEAM. Het pand ligt met de achterzijde direct aan de nieuwe productstraat waarmee een snelle en efficiënte aan- en afvoer van bloemen planten en logistieke middelen tussen Aalsmeer-Oost en Aalsmeer-Centrum wordt gefaciliteerd.

Een pand met jouw eigen identiteit
Als huurder kan je je eigen identiteit meegeven aan het pand, er is keuze uit een aantal gevel kleurstellingen om zo een specifieke, bij jou passende entree te ontwerpen. Het is ook mogelijk om je eigen bedrijfsnaam of logo op de gevel te plaatsen.

Lees hier meer

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie