Bloom Partner sluit zich aan bij Barendsen

Bloom Partner sluit zich aan bij Barendsen

Met ingang van 1 april aanstaande vindt het team van Bloom Partner bij Barendsen een nieuwe thuishaven. Mark Leegwater en Anne-Marie Leegwater-Blom sluiten zich vanaf die datum aan bij Barendsen uit Aalsmeer.

Barendsen is met haar 110-jarig bestaan dit jaar een van de oudste, nog actieve, bloemenexporteurs in Nederland. Sinds 1 januari 2022 is Barendsen onderdeel van Dutch Flower Group.
Vanuit decennialange commerciële ervaring in de sierteelt heeft Mark samen met zijn partner Anne-Marie in 2018 de start gemaakt met een eigen bedrijf, Bloom Partner. Zij beleveren dagelijks verse snijbloemen aan een vaste klantenbasis. Dit zijn met name gespecialiseerde groothandelsbedrijven in Europa die de regionale belevering van bloemisten realiseren.

De klantgerichte benadering en bijbehorende cultuur is in vele opzichten vergelijkbaar met de wijze waarop Barendsen zich al meer dan 100 jaar positioneert. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst, heeft Bloom Partner een bewuste keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan met Barendsen. Per april dit jaar verhuist Barendsen uit de veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer van haar huidige locatie naar een moderne locatie buiten de veiling aan de Betula 11, De Kwakel (bedrijventerrein RFH Zuid). Dat is ook het moment dat het team van Bloom Partner zal worden verwelkomd.

Mark Leegwater, Bloom Partner: “Vanuit deze nieuwe samenwerking kunnen we de belangen van onze klanten en de continuïteit van Bloom Partner blijven waarborgen.” Richard Koenen, algemeen directeur van Barendsen: “Met onze bundeling van kennis liggen er veel kansen om richting de klanten en kwekers duurzaam samen verder te groeien.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie