Directiewijziging Zentoo

Directiewijziging Zentoo

Zentoo, een collectief van 15 leden met gezamenlijk 24 productielocaties en gespecialiseerd in de productie en verkoop van ruim 100 variëteiten Chrysanten, kondigt een wijziging aan in de aansturing van de organisatie.

In de achterliggende jaren heeft Zentoo onder leiding van de huidige directie een sterke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van ruim 100 variëteiten Chrysanten van hoogstaande kwaliteit en verkrijgbaar in diverse (maatwerk) verpakkingen. Zentoo heeft met haar onderscheidende strategie een sterke marktpositie opgebouwd en ambieert deze nog verder te versterken.

Arjan van der Voort (Operationeel Directeur) en Edwin Steenbergen (Algemeen Directeur) kiezen beiden voor een andere invulling van hun toekomst. Zij dragen binnenkort hun verantwoordelijkheid binnen de directie van Zentoo over en maken daarmee ruimte voor een nieuwe directeur en het aanwezige talent binnen de organisatie. De leiding van Zentoo komt daarna in handen van een nog te werven nieuwe directeur, Martien Middelburg (Financieel Directeur) en het (jonge) managementteam dat in de achterliggende jaren is opgeleid en voorbereid op het overnemen van diverse taken en verantwoordelijkheden.

Arjan van der Voort staakt zijn werkzaamheden voor Zentoo m.i.v. 1 april 2024 en beëindigt zijn professionele carrière. Edwin Steenbergen draagt zijn operationele taken en verantwoordelijkheden over aan de nieuwe directeur en het managementteam, maar blijft daarna voor Zentoo nog actief in de rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen en voor enkele (strategische) projecten.
De procedure voor de werving van de nieuwe directeur is exclusief uitbesteed aan Ceres Recruitment.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie