HAL Investments investeert in Koppert

HAL Investments investeert in Koppert

HAL Investments investeert in Koppert. Dit levert kapitaal op om de positie van Koppert te versterken en de internationale expansie te versnellen, zo laat het bedrijf weten.

De investering van € 140 miljoen euro in preferent aandelenkapitaal door HAL Investments zal voornamelijk dienen als financiering voor de uitbreiding van Koppert's productiefaciliteiten en werkkapitaal om de groei over de hele wereld te ondersteunen. Deze kapitaalinjectie ondersteunt niet alleen de directe groeiplannen, maar positioneert Koppert ook strategisch voor komende investeringen. Bovendien zal het een cruciale rol spelen bij de uitvoering van zijn strategie op het gebied van licentieverlening en fusies en overnames. Deze stap versterkt de leidende marktpositie van het familiebedrijf binnen de sector van agrarische biologische oplossingen en onderstreept de toewijding van Koppert om een familiebedrijf te blijven met een erfenis van waarden en toewijding.

René Koppert, CEO van Koppert: “We zijn blij HAL Investments te mogen verwelkomen als zowel een strategische langetermijnpartner als investeerder. Samen delen Koppert en HAL een visie op het stimuleren van positieve verandering. Dit was de voor de hand liggende keuze in onze zoektocht naar een investeerder om onze groei te stimuleren. Deze samenwerking zal onze onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven versnellen en de creatie van geavanceerde oplossingen voor biologische en duurzame landbouw stimuleren. Dit creëert nieuwe kansen voor onze klanten, waardoor ze betere kansen op succes krijgen. HAL deelt dezelfde ondernemingszin en langetermijnengagement die wij als familiebedrijf belichamen, waardoor zij de juiste partner voor ons zijn. Met de steun van HAL kijken we ernaar uit om onze groei te versnellen en een positieve impact te maken op de mondiale landbouw."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie