Horti Inspiration Group brengt bezoek aan DFG

Horti Inspiration Group brengt bezoek aan DFG

Meer dan 40 enthousiaste leden van de Horti Inspiration Group namen deel aan de bijeenkomst waarin Marcel Zandvliet, CMO/CSO bij Dutch Flower Group (DFG), aan de hand van DFG’s strategie in gesprek ging met de deelnemers.

Horti Inspiration Group is een verbindende netwerkgroep binnen de sierteelt en richt zich met name op kwekers en veredelaars, maar ook op bedrijven uit de periferie en de handel. De deelnemende leden waren dit keer te gast bij Dutch Flower Group om inspiratie en kennis op te doen én te delen.

Belangrijke thema’s voor nu en de toekomst kwamen aan bod. Eén van de cruciale onderwerpen is de verduurzaming van de sierteeltsector. Daarnaast werden ook de thema’s innovatiekracht en samenwerking in de hele keten aan besproken. Hierbij werd het belang van samenwerking benadrukt met sector partners zoals Royal FloraHolland, Bloemenbureau Holland (beide aanwezig), evenals VGB en FSI.

De bijeenkomst bood niet alleen de gelegenheid voor het delen van inzichten en ervaringen, maar benadrukte ook de noodzaak van gezamenlijke inspanningen om belangrijke thema’s te bevorderen in de sierteeltsector.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie