Mara Juckers verlaat Kasgroeit na 12 jaar

Mara Juckers verlaat Kasgroeit na 12 jaar

Deze maand neemt Kasgroeit na 12 jaar afscheid van collega Mara Juckers (foto links). Zij heeft zich afgelopen jaren als adviseur ingezet bij bedrijven in de regio Bommelerwaard. "We gaan haar ontzettend missen", zo laat de organisatie weten.

“Het waren twaalf leerzame jaren", zegt Juckers. "Bij Kasgroeit was er altijd ruimte voor ontwikkeling. Alles om voorloper te blijven wat betreft leren en ontwikkelen. Het was een mooie ervaring om zoveel bedrijven te helpen met het verbeteren van hun leercultuur. Op zo’n moment voelde ik me altijd even onderdeel van het mooie familiebedrijf. Prinsochidee, Optiflor, Vermeulen Tuinbouw, Kiepflower, Linflower, Bestpeppers en alle anderen die ik vergeet, bedankt voor de mooie tijd. Na twaalf mooie jaren is het voor mij tijd voor een volgende stap."

Mara Juckers draagt het stokje over aan haar nieuwe collega Arna Vliegen-Verschure (foto rechts). "In deze nieuwe baan komen voor mij drie dingen waar ik van houd samen in één functie, namelijk onderwijs, coaching en tuinbouw. Als geboren en getogen fruittelersdochter, heb ik de liefde voor wat groeit en bloeit van huis uit meegekregen. De studie Tuinbouw aan HAS Den Bosch was voor mij een logisch vervolg. Daarna heb ik zo'n 22 jaar in de tuinbouw gewerkt in diverse functies. De afgelopen zeven jaar heb ik mij volledig gericht op coaching en het geven van trainingen, op gebied van stress, burn out en re-integratie. Met heel veel zin ben ik begonnen in deze functie die in mijn beleving op het snijpunt ligt van coaching, onderwijs en tuinbouw. Ik ben dankbaar dat ik zo warm ben ontvangen in het team van Kasgroeit en dat Mara mij deze maand nog goed kan inwerken. Ik kijk ernaar uit om voor de glastuinbouw aan de slag te gaan als adviseur Opleiding en Ontwikkeling en het stokje van Mara over te nemen in onder andere de regio Bommelerwaard.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie