Metazet FormFlex gaat verder als Metazet

Metazet FormFlex gaat verder als Metazet

Met trots kondigt Metazet de succesvolle afronding van haar rebranding aan, met de bijbehorende naamswijziging van Metazet FormFlex naar Metazet. Al sinds 1978 staat Metazet bekend als hét maakbedrijf voor de glastuinbouw, en deze rebranding markeert een nieuw hoofdstuk in hun verhaal.

Metazet, opgericht in 1978, heeft altijd gestreefd naar slimmer telen met passende, praktische, en betrouwbare oplossingen. De rebranding weerspiegelt niet alleen de indrukwekkende groei van het bedrijf, maar ook de voortdurende toewijding aan innovatie en samenwerking. "Metazet staat voor de nieuwe standaard in teelt en logistiek. Onze toewijding aan het blijven leren, het ontwikkelen van talent en het naar boven halen van het beste in onszelf en onze klanten is wat ons elke dag drijft," aldus Luke van Adrichem, algemeen directeur.

Groeien is In Beweging Blijven
Als supporter van groei in de tuinbouwsector heeft Metazet niet alleen klanten geholpen om toekomstbestendig te worden, maar is het bedrijf zelf ook gegroeid. Sinds juni 2022 heeft het viertallige directieteam bestaande uit Luke van Adrichem, Dolf van der Hoeven, Peter Koot en Ben van der Maarel, een nieuwe koers ingezet, waarvan de rebranding een integraal onderdeel is. De rebranding brengt een nieuwe identiteit met zich mee, terwijl de kernwaarden, kennis en oplossingsgerichtheid onveranderd blijven. Financieel directeur Peter Koot voegt hieraan toe: "Groeien betekent in beweging blijven en met deze rebranding hebben we niet alleen de afzonderlijke B.V.'s samengevoegd tot één geheel, maar hebben we ook een heldere en tijdloze uitstraling gecreëerd die ons voorbereidt op de toekomst. Terwijl Metazet B.V. nu onze overkoepelende identiteit vertegenwoordigt, blijft de vertrouwde naam FormFlex behouden als ons merk voor hoogwaardige teeltgoten, zodat we onze sterke reputatie voortzetten."

Vier het samen met Metazet
De officiële lancering van Metazet vindt plaats tijdens de eerste dag van de IPM in Essen op dinsdag 23 januari 2024, maar wordt ook gevierd tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en tijdens de HortiContact in Gorinchem. Bij elk van deze evenementen worden Horti-steps in de nieuwe Metazet kleuren verloot, waarmee Metazet haar vernieuwde identiteit en toewijding aan de tuinbouwsector onderstreept. Dolf van der Hoeven, Directeur Logistiek: "Tijdens de IPM willen we niet alleen onze nieuwe identiteit delen, maar ook het startschot geven voor een fase van verdere samenwerking en innovatie in de tuinbouw. Metazet staat niet stil, en onze aanwezigheid op de IPM markeert het begin van een reis waarin we de branche uitnodigen om samen met ons te groeien en te vernieuwen. We kijken ernaar uit om met partners in gesprek te gaan, ervaringen te delen en de toekomst van de tuinbouwsector gezamenlijk vorm te geven."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie