Michel van Kester in directie Van Schie

Michel van Kester in directie Van Schie

Van Schie, Decorum kweker van potlelies en -chrysanten, zal in 2024 het directieteam uitbreiden met Michel van Kester. Hiertoe is een intentieverklaring ondertekend in de laatste dagen van 2023.

De huidige directieleden Martin van Schie en Marcel van der Voort hebben het vertrouwen in Michel uitgesproken hem toe te laten treden tot directie. Michel zal binnen directie verantwoordelijk worden voor commercie. Van Schie ziet de noodzaak om verder vooruit te kijken en denken. De afgelopen maanden hebben Martin, Marcel en Michel onder begeleiding van Flynth een intensief traject doorlopen om de toekomstvisie voor de komende 5 jaar te bepalen. Het belang om commercie binnen directie te vertegenwoordigen en taken binnen het management over meer schouders te verdelen heeft ertoe geleid het directieteam uit te breiden met ingang van dit jaar.

Michel is als 16 jarige scholier begonnen bij Van Schie. Na afronding van het HAS diploma is Michel in vaste dienst getreden. In de loop van de jaren heeft Michel kennis gemaakt met alle facetten van het bedrijf, waarna hij zich ging richten op verkoop. Inmiddels is Michel al enkele jaren een vertrouwd gezicht en gesprekspartner voor klanten als accountmanager bij Van Schie. "Het is mooi dat ik binnen van Schie, waar ik mij al jaren sterk mee verbonden voel, de mogelijkheid krijg om deze stap te zetten. Ik kijk er naar uit mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf en de relatie met klanten verder te intensiveren", aldus Michel.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meest gelezen