Pyramide maakt plaats voor nieuw vastgoed

Pyramide maakt plaats voor nieuw vastgoed

In 2024 geeft Royal FloraHolland ook op de hub in Naaldwijk invulling aan de groeiende vraag naar bedrijfsruimtes. Daarom start in de derde week van januari de sloop van groothandelscentrum Pyramide en start vervolgens het bouwrijp maken van de grond. De grond wordt verkocht zodat klanten hier kunnen uitbreiden en hun eigen vastgoed kunnen realiseren.

"Met de sloop van Pyramide en daarna het bouwrijp maken van het terrein komt ruim 27.000 m2 beschikbaar voor nieuw, modern vastgoed. Het terrein ligt op een zichtlocatie op onze hub in Naaldwijk, gunstig gelegen nabij de hoofdingang en met een directe aansluiting op de productstraat. Daarmee biedt deze gebiedsontwikkeling ondernemers een mooie kans om op deze zichtlocatie een nieuw pand te ontwikkelen", aldus Royal FloraHolland.

Naar verwachting wordt de grond in februari 2024 op de markt aangeboden. "Dat doen we met een openbare bieding via de notaris. Heb je interesse in deze kans? Meld je dan nu al aan als potentieel geïnteresseerde. Dat kan via jouw accountmanager of via ons Klant Contact Center. Ons vertegenwoordigend makelaar neemt dan contact met jou op, zodra we de grond aanbieden op de markt. Je kunt het KCC bereiken van maandag t/m donderdag van 05.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 05.30 - 16.00 uur op T 088-789 89 89."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie