RFH deelt persoonlijke verhalen 'Samen met jou'

RFH deelt persoonlijke verhalen 'Samen met jou'

Alleen samen met leden, kwekers, kopers en medewerkers kan Royal FloraHolland de ambitie waarmaken om hét internationale sierteeltplatform van de toekomst te zijn. Met de campagne ‘Samen met jou’ wordt aan de hand van persoonlijke verhalen getoond welke stappen zij samen zetten richting een duurzaam en toekomstbestendig Royal FloraHolland-platform.

"De wereld verandert razendsnel. En Royal FloraHolland verandert mee. Zo houden we de coöperatie sterk en blijven we een leidende sierteeltmarktplaats, waar vraag en aanbod van bloemen en planten samenkomen waar we streven naar een optimale prijs tegen zo laag mogelijke kosten. Dat doen we aan de hand drie klantbeloftes: Makkelijk handelen: in- en verkopen zoals jij dat wilt; Passende logistiek: logistiek die met je meebeweegt; Slim ondernemen: financiële diensten, (duurzaam) vastgoed en support en advies voor een optimale bedrijfsvoering. Deze drie beloftes leunen op onze duurzame strategie ‘Samen groener groeien’, waarmee we onze coöperatie verduurzamen. Lees meer over hoe we dat doen en hoe we daarnaast kwekers, kopers en de sierteeltketen in het algemeen stimuleren en faciliteren op het gebied van duurzaamheid."

Verhalen uit de praktijk
Maar wat betekenen deze ambities en beloftes in de praktijk? "Dat willen we laten zien met persoonlijke verhalen van kwekers, kopers en medewerkers. Verhalen waarin zij vertellen over hun wensen en uitdagingen, en hoe zij samen met ons werken aan hun eigen ambities. Het eerste verhaal verscheen afgelopen zomer. Hierin geven Alex en Jeroen van plantenkwekerij Piet Vijverberg een inkijkje in hun dagelijkse praktijk en laten zien hoe digitalisering hun leven makkelijker heeft gemaakt. Bekijk de video of lees het tekstinterview."

Passende logistiek
"We starten de komende periode met verschillende verhalen rondom het thema Passende logistiek. In de video vertelt Johan van Barneveldt, directeur van Agora Group dat een goede samenwerking met Royal FloraHolland belangrijk is om klanten tijdig te beleveren. En daarin zijn er ook uitdagingen. Zo is het voor Agora belangrijk dat Royal FloraHolland gelijkmatig aanlevert. Gebeurt dit niet, dan komen zij niet uit met het aantal vierkante meters en kunnen er producten kwijtraken."

Wil je ook jouw verhaal vertellen?
Royal FloraHolland hoort graag wat jouw ambities zijn. "Hoe kunnen wij je helpen om jouw ambities waar te maken? Logistieke stromen maken we graag zo slim mogelijk, zodat we samen met jou vooruitgaan! Interessant? Mail ons! "

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie