Wooning Orchids verder als World of Orchids

Wooning Orchids verder als World of Orchids

Phalaenopsiskwekerij Wooning Orchids uit Bleiswijk heeft sinds een nieuwe bedrijfsnaam en pay-off: World of Orchids – Where happiness grows. De nieuwe naam past beter bij de organisatie en de toekomstvisie van het bedrijf. World of Orchids kijkt met veel vertrouwen uit naar een bloeiende toekomst.

Na de overname van Green ’05 in 2021, is de koers van het bedrijf langzaamaan veranderd. Zo wordt er volledig gefocust op het telen van Phalaenopsis 12cm voor de retailmarkt en hebben er verschillende veranderingen plaats gevonden in de organisatie. Zo is Arco van der Kaaij inmiddels eigenaar van Wooning Orchids en is er geen lid van de familie Wooning meer werkzaam in het bedrijf. Mede hierdoor werd het tijd om afscheid te nemen van de oude bedrijfsnaam, en te kiezen voor een nieuwe naam.

De naam World of Orchids en pay-off Where happiness grows, zijn een verwijzing naar zowel het verleden als de toekomst. Het woord “World” kwam namelijk ook voor in de pay-off van Wooning Orchids, namelijk “World of varieties”. Voor de Bleiswijkse kweker staat de wereld op verschillende manieren centraal. Door te innoveren op het gebied van duurzaamheid en het blijven verkleinen van de footprint, maken zij stappen waar de wereld beter van wordt. Zo is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in full ledverlichting en een warmtepomp. Ook biedt World of Orchids de klanten een wereld aan mogelijkheden door middel van een breed assortiment.

Phalaenopsis voor de retailmarkt
Op de moderne kwekerij van ruim 10 hectare in Bleiswijk teelt World of Orchids Phalaenopsis 12cm, met de focus op een krachtig en kwalitatief assortiment. Er is gekozen voor een aantal sterke rassen, die in grote aantallen wekelijks leverbaar zijn. Bij de keuze van het assortiment ligt de focus hoofdzakelijk op 2- en 3-tak. Uitbreiding naar andere potmaten of vormen van Phalaenopsis is zeker niet uitgesloten in de toekomst.  Het aankomende jaar wordt er allereerst gefocust op het verder verbeteren van de teelt en kwaliteit.

Met moderne technieken en duurzame teeltmethodes creëert World of Orchids Phalaenopsis met veel sierwaarde en een lange levensduur. Perfect geschikt voor het beleveren van hoogwaardige retailers en ketens, die verspreid zijn over heel Europa. Het bieden van perfecte service en het aangaan van langdurige partnerships met klanten staat hierbij centraal. Uiteindelijk is het blij maken van de consument met een prachtige Phalaenopsis, tegen een betaalbare prijs en waar zij lange tijd van kunnen genieten, het allerbelangrijkst.

Bijpassende huisstijl    
De nieuwe naam wordt ondersteund door een chique, nieuwe huisstijl voor het gehele bedrijf. In de nieuwe huisstijl komt alles samen: de visie van het bedrijf, de klasse van het product en prachtige beelden uit de kwekerij. De nieuwe huisstijl pronkt nu op de gevel van de kwekerij.

 

Bron:

Deel artikel