Familiebedrijf Van der Plas onthult nieuw logo

Familiebedrijf Van der Plas onthult nieuw logo

Familiebedrijf Van der Plas, een vertrouwde naam in de wereld van bloemen, planten en decoraties, heeft op 3 november met trots haar nieuwe logo geïntroduceerd. Dit frisse uiterlijk weerspiegelt de voortdurende inzet van het bedrijf voor innovatie en vooruitstrevende technologieën om klanten te voorzien van de beste producten.

Door de visuele kant aan te laten sluiten bij de digitale transformatie, heeft Van der Plas het merk toekomstbestendig gemaakt. In een strakke en duidelijke vormgeving met gevoel voor de constante bewegingen in de bloemen- en plantenwereld. Met het nieuwe logo en een blijvende toewijding aan kwaliteit en innovatie, kijkt Van der Plas vol vertrouwen naar de toekomst en blijven ze klaarstaan om hun klanten te voorzien van de mooiste bloemen, planten en decoraties.

Van der Plas is een gevestigde naam in de wereld van bloemen, planten en decoraties. "Als familiebedrijf zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten aan onze klanten. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid hebben we een langdurige reputatie opgebouwd in de branche. We zijn er trots op onze klanten te voorzien van de mooiste bloemen en planten, en we blijven ons inzetten voor uitmuntendheid in alles wat we doen."

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie