Nominaties Greenovation Award bekend gemaakt

Nominaties Greenovation Award bekend gemaakt

De vakjury van de Greenovation Award stond weer voor een zware klus: uit alle aanmeldingen de beste ideeën selecteren. Dat resulteerde in negen genomineerde bedrijven met zeer uiteenlopende duurzame producten en concepten, zo laat Royal FloraHolland weten. Bekijk ze en stem op jouw duurzame favoriet!

Speciale verpakkingen van duurzaam materiaal die ook nog eens minder ruimte innemen tijdens het transport (win/win), een retoursysteem voor bloemenemmers, een holistisch bedrijfsconcept, CO2 neutraal geproduceerde bloemen… De genomineerde concepten en producten gaan werkelijk alle kanten op. En dat is alleen maar mooi, dat bedrijven met duurzaamheid bezig zijn. Er zijn zó veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. De internationale consument verwacht een duurzaam product en ook producenten en handelaren zien het belang steeds meer. Na een strenge selectie maken uiteindelijk negen genomineerden kans op de Greenovation Award.

Duurzaamheid met een verhaal
De jury juicht deze ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid alleen maar toe. Juryvoorzitter Maarten Bánki, manager Duurzame Ontwikkeling & Kwaliteit bij Royal FloraHolland. "We vinden aandacht voor duurzaamheid en duurzame innovaties belangrijk. Verduurzamen is nodig om ook in de toekomst als ondernemer succesvol te blijven. Duurzame innovaties zijn dus essentieel voor onze toekomstbestendigheid. Met de Greenovation Award willen we een podium geven aan de beste duurzame product- of conceptintroductie binnen onze sector."

De vakjury bepaalt 50% van de eindbeoordeling. De andere 50% bepaalt het (vak)publiek dat vooraf online kan stemmen.

Iedere genomineerde heeft een eigen verhaal. Bekijk hieronder de video met de genomineerden:
 

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie