Star Wars Bloemwerk

Star Wars Bloemwerk

Tijdens de maandelijkse online show van Flower Circus was het dit maal de Engelse top arrangeur Morgan Douglas Nuth om de kijkers te verassen met zijn bloemwerk. Dat dit lukte mag als een understatement beschouwd worden. Morgan had voor de show een intergalactisch / Star Thema thema.

Gebaseerd op de verschillende planeten, en personages maakte Morgan verschillende arrangementen; van Mustafar tot Hoth. Dat er onder de bloemisten veel sci-fi fans zijn bleek wel uit de vele reacties. Morgan trok al zijn kennis en kunde uit de kast om tot de meest uiteenlopende stukken te komen, Elke keer met duidelijk uitleg over hoe de frames en stukken tot stand kwamen. Dit samen met Maarten Huisman welke meer vertelde over de gebruikte bloemen en planten, maakte het tot een waar bloemen en planten feest!

Op zowel YouTube als via Facebook keken er bloemisten mee vanover de gehele wereld. De entree was al een beleving met Morgan en Jhon verkleed in de personages. Uiteindelijk maakte Morgan 7 verschillende arrangementen. De show is hier terug te zien:

Het lookbook met alle gemaakte stukken is vanaf 10 november beschikbaar op de website van Flower Circus. Deelnemers aan de show waren: Anthura, Poinsettia Stars of Europa, Deliflor Chrysanten, De Opstal, Lugt Lisianthus en Marginpar.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie