Vurens gaat verder als Greenhouse Services

24-02-2021    09:09   |    Goedemorgen

Kassenspecialist Marcel Vurens heeft onlangs zijn bedrijf omgedoopt naar Greenhouse Services, omdat deze nieuwe naam beter aansluit bij de diensten die hij tegenwoordig aanbiedt en beter past bij de huidige organisatie, die ondertussen is uitgebreid met een projectcoördinator, backoffice medewerkers en meerdere technische specialisten.

Greenhouse Services is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en renovatie van glazen kassen, foliekassen en bedrijfsruimten en richt zich vooral op de tuinbouwsector in Nederland en andere landen in West-Europa.

Het team van Greenhouse Services is al zo’n 15 jaar actief op haar vakgebied en heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd van technische specialisten en tuinbouwtoeleveranciers, waardoor het in staat is om elk type kas of bedrijfsruimte te repareren, renoveren of uit te breiden. Elk type kas is bekend bij Greenhouse Services en onderdelen zijn nagenoeg altijd direct voorhanden.

Het technische team bestaat uit ervaren monteurs, deels in dienst van de organisatie zelf en deels structureel werkzaam voor Greenhouse Services als zzp-er of onderaannemer, ieder met zijn eigen expertise. Door de ruime beschikbaarheid van specialisten is de capaciteit en de slagkracht van het bedrijf zeer groot. En door de korte lijnen binnen de organisatie, kunnen opdrachten uit binnen- en buitenland snel en slagvaardig uitgevoerd worden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...