White paper over belichting bij komkommer

28-01-2019    09:28   |    Goedemorgen

'The only way is up', weet BASF Nunhems. Daarom brengt zij een serie white papers uit over hogedraadteelten. De derde paper is nu uit en gaat dieper in op de redenen voor en de gevolgen van belichting op het gewas komkommer.

Belichting is een grote trend in het gewas komkommer. Hier zijn diverse redenen voor. Het stelt telers in staat om jaarrond te kunnen leveren, het leidt tot een verhoging in productie en productkwaliteit, en het komt tegemoet aan de vraag naar lokale producten en meer diversiteit. In deze derde white paper worden de toegepaste technologie en de ontwikkelingen in belichting voor de komkommerteelt besproken. Daarnaast worden verschillende teeltgebieden over de wereld en verschillende gewassen vergeleken.

Tips
Als marktleider in Nederland en internationale ambassadeur van hogedraadteelt deelt BASF onder de merknaam Nunhems haar uitgebreide kennis, ervaringen en inzichten uit de praktijk. Met de speciale serie white papers met de titel ‘The Only Way Is Up’, delen zij praktische kennis voor ervaren hogedraadtelers en nieuwkomers. Ook specialisten, handelaren en retailers vinden in de papers waardevolle informatie en tips.
De white paper over komkommerteelt is hier te downloaden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws