China week: stel je vraag!

30-11-2021    10:42   |    Goedemorgen

Heb jij een brandende vraag voor de Nederlandse ambassadeur in China? Stel die dan in de online meeting tijdens de digitale handelsmissie tussen 29 november en 3 december.

Het genereren van zakelijke kansen in China tijdens de Covid-19 pandemie is een enorme uitdaging. Om de kloof tussen China en Zuid-Holland / Nederland te overbruggen en om de Zuid-Hollandse relaties aan te houden, organiseert de Provincie Zuid-Holland tussen 29 november en 3 december samen met co-organisatoren Hebei Foreign Affairs Office, Beijing Agriculture Bureau, CAU Futong en Shanghai Bright Food een digitale missie.

De missie richt zich op de Zuid-Hollandse zusterprovincie Hebei, maar ook op Beijing en Shanghai Chongming. Samen met de Beijing Agriculture Bureau en Beijing Pinggu is er een webinar over de data gedreven kas. Dit webinar is een vervolg op het eerdere “Feeding and Greening the Mega-cities” seminar, georganiseerd in 2019. Het doel is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Holland en Beijing in de land-en tuinbouw en het ondersteunen van een concreet datagedreven kasproject in Pinggu.

Daarnaast wordt, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in China, op 3 december een online ‘Ambassadeursbijeenkomst’ georganiseerd van 9.00 tot 10.30 uur met een interactief programma over ontwikkelingen en trends in China, een onlineverbinding met ambassadeur Wim Geerts en consul-generaal Marjo Crompvoets om China-gerelateerde vragen te stellen plus een discussie in break-out rooms om de ervaringen en vragen omtrent China te bespreken.

Lees hier meer


Reacties (1)

Davina Claire at 30.11.2021

LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/Telegram: +447915601531
Telefoon: +447915601531

We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Veel plezier!

Onlangs is Andrei bij Lensli begonnen als nieuwe Menglijn Operator in de fabriek in Bleiswijk. Op Instagram...

Video: Voorkom lekkages

De kwaliteit van het oppervlaktewater in glastuinbouwgebieden is verbeterd, maar om de doelen van de Europese...