Complete tuinplanten vakbeurs TreeVention

10-01-2019    09:06   |    Goedemorgen

Telers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 20 en 21 januari 2019. Op dit complete evenement presenteren kwekers zich in een stand, en organiseert Garden Plant een orderbeurs met meer dan 1250 verschillende partijen tuinplanten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging - in Venlo - zal TreeVention een internationaal publiek trekken.

Thema
Op de maandagavond van TreeVention wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Vier sprekers praten bezoekers bij over onderwerpen als zuiveringsplicht, plantenpaspoort, de nieuwe verpakkingswet VerpackG en duurzaam ondernemen. Aanmelden kan via info@spam-protecttreevention.eu 

Gastvrij
Vanzelfsprekend worden bezoekers van TreeVention met de voor de Euregio welbekende gastvrijheid ontvangen op het Flora Trade Parc in Venlo. Bezoekers hebben geen kaarten nodig, de entree is gratis. Ook parkeren is gratis en alle bezoekers worden op een hapje en drankje getrakteerd. De beurs is zondag 20 januari van 09.00 tot 15.00 uur en maandag 21 januari van 08.00 tot 19.00 uur.
Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws