Cor Bremmer naar ErfGoed

Cor Bremmer naar ErfGoed

ErfGoed is blij om mee te delen dat Cor Bremmer - eerder commercieel directeur bij Beekenkamp Sierteelt- start bij het bedrijf. Geboren in een tuindersfamilie, was Bremmer voorbestemd voor een carričre in de tuinbouw. Hij volgde een opleiding gerelateerd aan de tuinbouw en bouwde zijn ervaring op in de boomkwekerij en uitgangsmateriaal van chrysanten, potplanten en perkgoed.

"Zijn persoonlijke missie is altijd geweest om telers te voorzien van de beste kwaliteit jonge planten. In zijn meest recente functie bij Beekenkamp nam Cor de verantwoordelijkheid voor verkoop, marketing en productontwikkeling en introduceerde hij Beekenkamp als innovatieve veredelaar. Ook vergrootte hij het marktaandeel wereldwijd en heeft hij Beekenkamp op de kaart gezet in de Noord-Amerikaanse markt", aldus ErfGoed.

Met zijn achtergrond, expertise en netwerk in onze industrie, brengt Bremmer grote waarde toe aan het managementteam van ErfGoed, meent het bedrijf. "Bovendien zullen de klanten van ErfGoed daar profijt aan hebben op het gebied van het leveren van de beste oplossingen en het koesteren en leiden van hun zakelijke kansen. In zijn nieuwe rol als Head of Commerce bij ErfGoed zal Cor leidinggeven aan het wereldwijde sales/marketing en development team."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie