Dag van de Tuinbouw: veel reacties, aanmelding van start gegaan

Dag van de Tuinbouw: veel reacties, aanmelding van start gegaan

Zowel bij HortiContact als bij Goedemorgen kwamen gisteren direct na het verschijnen van deze nieuwsbrief veel reacties en aanvragen binnen voor de Dag van de Tuinbouw, het event dat op 13 september a.s. plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem.

De Dag van de Tuinbouw bestaat uit een dagvullend live radio & stream event in de Evenementenhal, dat wordt afgesloten met het 'Grote Hortidiner'. Tijdens dit diner vinden korte optredens en presentaties plaats van o.a. Tim Akkerman (ex DI-RECT) en Rotterzwam. Na het hoofdgerecht presenteert Dennis Weening (o.a. Expeditie Robinson) samen met moderator Maurice Wubben de 'Dag van de Tuinbouw Toptafel' met bekende kopstukken uit de sector. Na afloop van het Grote Hortidiner sluit DJ JEAN de dag af met een 'hortiset', terwijl er eindelijk weer ouderwets kan worden genetwerkt.

Voor bedrijven en instanties is het mogelijk om een eigen tafel te reserveren voor het 'Grote Hortidiner' en om deel te nemen aan de 'Dag van de Tuinbouw Toptafel' en de live radiodag. De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van HortiContact en Goedemorgen en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio. Bel voor informatie direct met Aad Tijsen via tel. 06-23757240 of vraag de leaflet aan via aad@hollandhortimedia.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie