De Jong Plant toont nieuwe voorjaars- en zomercollectie

24-09-2021    09:33   |    Goedemorgen

De Jong Plant B.V., dé kweker voor jonge- en volwassen Hortensia planten lanceert de nieuwe verkoopcatalogi. Ieder jaar wordt het jaarronde verkoopprogramma kritisch bekeken door het team van de Jong Plant B.V. Om tuincentra in Nederland en de rest van Europa te voorzien van hoogwaardige tuinplanten staat een reeks aan collecties en bijzondere merken klaar om geïntroduceerd te worden.

De meeste verkoopconcepten van tuinplanten die De Jong Plant voert worden exclusief geteeld en verkocht. Zo hebben we alle grip op de kwaliteit en uitstraling van het product en concept en daarnaast weten klanten dat ze bij ons aan het juiste adres zijn voor een onderscheidend eindproduct.

Naast het jaarronde programma van Hortensia's biedt De Jong Plant B.V. Pioenen, Lavendel, Seringen en Prunus aan in de voorjaarscatalogus.

Verpakkingen en varianten
De afgelopen jaren heeft De Jong Plant B.V. een breed netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Om de producten in de vroege levensfase al voldoende verkoopwaarde mee te geven zijn hiervoor verschillende verpakkingsvormen en informatiedragers beschikbaar. De meeste verkoopconcepten waaronder Black Diamonds, Endless Summer, Forever&Ever, Magical Hydrangea en de Music Collection zijn in 2 en 5 liters beschikbaar in het verkoopprogramma. Voor alle varianten qua potmaat en verpakking heeft De Jong Plant hoge resolutie foto's beschikbaar gesteld, in combinatie met exclusieve sfeerbeelden.

Bijzonder kijkje in de keuken
Voordat nieuwe producten worden opgenomen in het assortiment worden planten uitvoerig getest op sierwaarde, doorbloei, transport en houdbaarheid. "We zijn trots om aan te kondigen dat de volgende producten in de komende seizoenen worden toegevoegd aan het portfolio!"


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vitaminebommetjes!

Om gezond snacken bij de jeugd te stimuleren, stond Growers United gisteren tijdens de Nationale Groente- en...