Dekker Selections stopt

11-07-2019    08:00   |    Goedemorgen

Na 10 succesvolle jaren komt er een eind aan de verkoop van Dekker Selections. "Toen we ermee begonnen was de mixdoos bedoeld om meerdere nieuwe rassen tegelijkertijd onder de aandacht te brengen. Dekker Selections heeft er mede toe bijgedragen dat nieuwe variëteiten uit eigen keuken versneld door de markt zijn opgenomen. In de afgelopen jaren zijn we nieuwe rassen ook op een hele andere manier gaan promoten."

Met name door de introductie van social media heeft Dekker als veredelaar veel meer mogelijkheden om noviteiten onder de aandacht te brengen. Daardoor is ook de functie van Dekker Selections als mixdoos de laatste jaren veranderd. "Afnemers hebben tegenwoordig ook andere mogelijkheden om chrysanten in wisselende samenstellingen in kleinere aantallen te kopen. Daarom eindigt de verkoop van Dekker Selections." 

De laatste verkoopdatum is 19 juli 2019. "Met ‘mixed feelings’ nemen wij afscheid maar niet zonder u hartelijk te danken voor de 10 succesvolle jaren van de Dekker Selections."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws