Desinfectiedienst tegen verspreiding virussen

Desinfectiedienst tegen verspreiding virussen

Het voorkomen van de verspreiding van virussen zoals Corona is bij de meeste bedrijven momenteel de hoogste prioriteit. Werkgevers en werknemers werken samen aan een bacterie- en virusvrije omgeving zodat we binnenkort weer samen kunnen werken, leren en recreëren. Rentokil Pest Control biedt een unieke en gespecialiseerde desinfectie- en reinigingsdiensten aan voor bedrijven en instellingen.

"Onze desinfectieservice zorgt ervoor dat ruimtes worden ontsmet van potentieel schadelijke en gevaarlijke bacteriën en virussen zoals Corona", zo laat het bedrijf weten.

"Onze desinfectiemiddelen zorgen er niet alleen voor dat de bacteriën worden gedood maar kan ook ingezet worden tegen virussen. Onze gespecialiseerde desinfectieservice desinfecteert uw pand, magazijn, kantoor, keuken, schoollokaal of restaurant waardoor de ruimtes vrij zijn van bacteriën en virussen. Hierdoor draagt u bij aan een gezonde en hygiënische werk- en leefomgeving van uw medewerkers, uw klanten en uw omgeving. Bij het desinfecteren van de ruimtes zijn onze experts uitgerust met de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en gespecialiseerde desinfectieapparatuur.  Een goede gezamenlijke voorbereiding is dan ook zeer belangrijk."

Bacterie- en virusvrije ruimtes
"Als bij u een bevestigd of vermoedelijk geval van virusbesmetting heeft plaatsgevonden, dan is het essentieel om snel desinfectiedeskundigen te raadplegen. Ze zijn gekwalificeerd om te adviseren over de passende actie die moet worden ondernomen. Als wereldleider op het gebied van Ongediertebestrijding- en preventie en infectiebeheersing analyseert Rentokil voortdurend de chemicaliën en methoden die worden gebruikt om een uitbraak van een besmettelijke ziekte te helpen voorkomen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie