Eerste kennisdossier woensdag live!

26-08-2019    08:59   |    Goedemorgen

Enkele maanden terug werd het startsein gegeven voor het realiseren van kennisdossiers of kennisbanken op de Goedemorgen Gewasportals van Holland Hortimedia. Komende woensdag gaat het eerste kennisdossier live!

Directe aanleiding voor het ontwikkelen van kennisdossiers was een oorspronkelijke wens daartoe van Marvin Moentadj, Marketing Manager bij Hortiliux. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het eerste Goedemorgen Kennisdossier alle nieuws, praktijkverhalen en onderzoeken bevat binnen het Thema Groeilicht.

Tijdens de vakantie periode is er zowel door Holland Hortimedia als Hortilux keihard gewerkt om het Kennisdossier Groelicht woensdag a.s. live te laten gaan. "Een kennisdossier moet actuele, heldere, onafhankelijke, praktijkgerichte informatie bevatten en dat is ook wat we vanaf woensdag gaan laten zien", laat Goedemorgen-uitgever Aad Tijsen weten. "Achter de schermen worden vandaag en morgen, de laatste puntjes op de i gezet en getest. Woensdag bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is het Goedemorgen kennisdossier Groeilicht live. Stay tuned!"

(Op de foto: Uitgever Aad Tijsen van Goedemorgen en commercieel directeur Michèl de Wit van Hortilux)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws