Eerste volledig elektrische Green Circle Experience!

03-12-2021    10:19   |    Goedemorgen

Edventure Travel begon in 2014 met de Green Circle. De Nederlandse versie van National Geographic Traveler publiceerde in 2015 een coverstory over de ervaring die erkend moet worden als de meest duurzame ervaring in het groenste land ter wereld: Costa Rica. Maar het kan nóg duurzamer. Boek nu de volledig elektrische Green Circle Experience van 23 december tot en met 6 januari!

"Het aanbieden van de meest duurzame lodges en hotels hier in het paradijs was de eerste stap. In 2018 voegden we plug-in hybride auto's te huur toe, een primeur in Costa Rica. Het is tijd om een ​​grote stap voorwaarts te zetten. Een volledig elektrisch autodeelplatform, Green Circle Wheels, weerspiegelt de essentie van Costa Rica. Elke gepersonaliseerde auto ondersteunt een goed doel", aldus Ed Smit van Edventure Travel.

Jij kunt als eerste genieten van het beste van wat Costa Rica te bieden heeft door de volledig elektrische Green Circle Experience te boeken, van 23 december tot en met 6 januari. Je rijdt in een Jaguar I-Pace HSE, versierd met jaguars. De aan 'Nic Jaguar' verbonden zaak is natuurlijk steun aan de bescherming van jaguars in Costa Rica. Je bezoekt zelfs de plek waar jaguars worden gespot en beschermd. Check hier alle info over deze unieke reis.

Ga jij je droom waarmaken en duurzaam 2022 inrijden met een positieve mindset? Neem snel contact op via www.edventure-reizen.nl. Ben je niet de eerste, geen nood. Je kunt deze tour volgend jaar natuurlijk op elk moment boeken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Veel plezier!

Onlangs is Andrei bij Lensli begonnen als nieuwe Menglijn Operator in de fabriek in Bleiswijk. Op Instagram...

Video: Voorkom lekkages

De kwaliteit van het oppervlaktewater in glastuinbouwgebieden is verbeterd, maar om de doelen van de Europese...