Engels vervolg 'Jungle Talks to...'

04-05-2021    10:03   |    Goedemorgen

Het afgelopen jaar zette het radioprogramma 'Jungle Talks to...' op Paprika Tasty Radio de tuinbouwontwikkelingen over de hele wereld in de schijnwerpers. Vanaf 6 mei, gaat het programma verder met gloednieuwe afleveringen in het Engels, waarin wordt besproken wat er gaande is in Controlled Environment Agriculture (CEA) in 15 verschillende landen. Vietnam staat in de eerste uitzending centraal.

Landbouwadviseur Willem Schoustra neemt de luisteraars samen met Gerrit Bulk (algemeen directeur BeJo Vietnam), Hoshi Lin en Robert Wang (algemeen manager en marketingmanager bij Royal Base / Apollo Farms) en Rene van Rensen (R&D Director Fresh Studio) mee op een inspirerende tuinbouwreis naar een boeiend land.

Bepaalde regio's in Vietnam, met name Dalat, hebben een geweldig natuurlijk klimaat voor de productie van verse producten. De loonkosten zijn ook aantrekkelijk en de arbeidskwaliteit is uitstekend. Onder meer deze factoren hebben de expansie van CEA de afgelopen jaren gestimuleerd.

Op 6 mei om 16.00 uur zal Ed Smit de vier gasten en de bedrijven/organisaties die zij vertegenwoordigen voorstellen. Een week later, opnieuw vanaf 16.00 uur, bespreken ze vier relevante thema's die  belangrijke inzichten geven in de huidige situatie en toekomstige vooruitzichten van Vietnam.

Als je als (technisch) leverancier, investeerder, consultant, handelaar, docent of student geïnteresseerd bent in Vietnam, mis dan deze programma's op 6 en 13 mei niet om waardevolle inzichten te krijgen in dit snel ontwikkelende land.

‘Jungle Talks to Vietnam’ wordt mogelijk gemaakt door Paprika Tasty Radio en Jungle Talks en ondersteund door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Na eerdere shows in het Nederlands gaat het programma nu verder in het Engels en komt het ook als podcast beschikbaar. Daarnaast worden de shows als syndicaatradio aangeboden aan buitenlandse radiostations.

Luister donderdag 6 en 13 mei om 16.00 uur mee via www.paprikatastyradio.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws