Fabelicious komt naar je toe deze zomer!

26-05-2020    10:03   |    Goedemorgen

De aankomende 10 weken gaat de mobile flower boutique van Fabelicious rijden langs de diverse veilingen. Op het programma staan veiling Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, maar ook Veiling Herongen en Ede, met als doel om iedereen in sierteeltsector kennis te laten maken met het assortiment gedroogde rozen van Fabelicious.

"Fabelicious heeft een prachtige collectie die na veel testen is samengesteld met trosrozen van kwekers Afriflora, Braam, Voorn met als veredelaar en supporter Interplant Roses. De zeer exclusieve roadshow zit vol met rozen, van vers tot droog, van bundel tot bouquet en de vele toepassingen die mogelijk zijn met ons product. Daarnaast hebben we ons promotiemateriaal mee on tour, waaronder ons nieuwe FAB-magazine en de FAB display."

In een tijd waarin handelaren op zoek zijn naar nieuwe kansen en mogelijkheden, komt Fabelicious dus naar je toe. "Je zult versteld staan van het assortiment producten dat we bij ons hebben in diverse prijspunten en je kunt live kennis maken met de nieuwe producten van Fabelicious, gedroogde rozen
die door velen al met zeer veel enthousiasme zijn onthaald als het 'anti-corona boeketje’ & ‘No waster solution’. Tijdens de roadshow hebben wij deskundige vertegenwoordiging van de rozen aan boord om je te kunnen assisteren met al jouw vragen en wensen. Deze collectie producten biedt een mooie kans jouw handel te stimuleren onder het motto: ‘the only way is up’ na alle corona-problemen!"
 
Wil je dat The Mobile Flower Boutique ook bij jou langs komt deze zomer? Neem dan contact op via www.fabelicious.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...