FleuraMetz daagt bloemist uit

19-01-2022    10:00   |    Goedemorgen

Tijdens Valentijn is er Romantiek in overvloed maar, vieren we het op de klassieke romantische manier of durf je anders te zijn?

Valentijn is meer dan Romantiek. Het is sexy, het is aandacht geven aan jezelf maar vooral ook aan anderen. Warmte geven we door met elkaar te zijn, maar nu het soms niet in het ‘echt’ wil je misschien wat extra’s betekenen als bloemist.

Dit voorjaar daagt FleuraMetz de bloemist uit om voor Valentijn niet alleen de altijd passende klassieke bloemen in te kopen, maar ook eens te kijken naar een extra assortiment. "Denk aan bloemen zoals de uitgesproken protea of vanda, opvallende gerberasoorten of donkerrode lelies. En minder voor de hand liggend maar hierdoor niet minder spannend, de chrysant. Kijk eens verder en verras je klant!"

Het geven van bloemen geeft iemand een speciaal gevoel, meent FleuraMetz. "Zo kunnen ook boeketten spreken doormiddel van kleur en verschillende bloemsoorten. Denk aan een boeket met exotische bloeiers en straal passie uit of ga voor een warmere tint zodat jouw klant warmte kan geven aan een geliefde. Samen zorgen wij ervoor dat de consument liefde kan geven in elke vorm. Samen zijn wij successful to-get-her or him."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws