Fleuroselect: Ann Jennen volgt Sally van der Horst op

Fleuroselect: Ann Jennen volgt Sally van der Horst op

Fleuroselect kondigt een verschuiving aan van verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Sally van der Horst, die onlangs haar 30-jarige dienstverband bij Fleuroselect vierde, heeft haar functie als Secretary General overgedragen aan Ann Jennen. Hoewel Van der Horst een belangrijke rol blijft spelen binnen het secretariaat en Jennen als eerste verantwoordelijk blijft voor marketing en communicatie, komt deze verschuiving in verantwoordelijkheden op een geschikt moment.

Van der Horst: "Na 30 jaar bij de organisatie werkzaam te zijn, doe ik een stap terug om in de aanloop naar mijn pensioen een nieuwe balans tussen werk en privé te vinden. Ik blijf weliswaar actief bij de organisatie betrokken, maar kijk er ook naar uit om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Ann en ik werken al 10 jaar samen bij Fleuroselect en hebben een uitstekende werkrelatie opgebouwd. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij het als nieuwe Secretary General uitstekend zal doen. Ik verheug me erop om haar en de organisatie met mijn expertise parttime te ondersteunen."

Jennen trad in 2012 als Manager Marketing en Communicatie in dienst bij Fleuroselect. Daarvoor bekleedde ze functies bij L'Oréal en Hill+Knowlton. Behalve haar moedertaal Nederlands spreekt ze vloeiend Duits, Engels en Frans. "Ik ben zeer vereerd dat onze Raad van Bestuur mij de rol van Secretary General heeft aangeboden. Ik ben mij ervan bewust dat de lat bijzonder hoog ligt en ik ben Sally en onze leden erg dankbaar voor alle waardevolle inzichten die ze mij de afgelopen 10 jaar hebben gegeven. Dankzij mijn professionele marketing-achtergrond en solide internationale netwerk, denk ik dat ik over voldoende vaardigheden beschik om het secretariaat met succes te kunnen leiden. Ik kijk ernaar uit om samen met het team, onze Raad van Bestuur en de leden te blijven werken aan het verder verbinden, promoten en versterken van de sierteeltsector."

Karol Pawlak, Fleuroselect-voorzitter: "We zijn dankbaar voor de jaren waarin Sally het secretariaat met succes heeft geleid. We hebben alle begrip voor haar wens om de prioriteiten in haar leven anders te organiseren en wij ondersteunen haar daarin. Sally en Ann zijn de afgelopen 10 jaar een uitzonderlijke tandem geweest. De Raad van Bestuur stemde unaniem in om Ann deze functie aan te bieden. Met haar gedegen marketingexpertise en uitstekende netwerkvaardigheden heeft ze alles in huis om de organisatie succesvol naar een duurzame en bloeiende toekomst te leiden."

Het Fleuroselect-secretariaat opereert vanuit het hoofdkantoor in het Nederlandse Voorhout. Hier werken Ellen Hazenoot (Coördinator Marketing & Events) en Nadia van Dam (Content Marketing Specialist) nauw samen met Ann Jennen en Sally van der Horst.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie