Forse schade na brand op kassencomplex Naaldwijk

28-04-2021    09:50   |    Goedemorgen

Een uitslaande brand heeft vannacht forse schade veroorzaakt aan een kassencomplex en ranch van Jan Olsthoorn aan de Opstalweg in Naaldwijk.

Dat meldt Regio15.nl. De brand werd even na 04.00 uur gemeld. Om die te kunnen bestrijden zijn eenheden van de brandweer uit een groot deel van de regio op pad gestuurd. Er werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'.

Branden in dergelijke kassencomplexen strekken zich vaak uit over een grote oppervlakte, en zijn vaak moeilijk te bereiken voor de de brandweer. Daarom werd ook het drone team gealarmeerd; om een totaaloverzicht vanuit de lucht te kunnen geven.

Een naastgelegen paardenstal werd door de brand bedreigd, maar ontruiming van de stal bleek uiteindelijk niet nodig. In het brandende deel zou een stuk opslag gevestigd zijn; daar zouden onder andere oldtimers staan.

Bij de bluswerkzaamheden en ondersteuning zijn brandweereenheden ingezet uit onder andere Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Monster, 's-Gravenzande, Wateringen, Rijswijk, De Lier en Wassenaar. Om 6.00 uur liet een woordvoerder van de brandweer weten dat de brand bijna onder controle was en konhet sein 'brand meester' worden gegeven. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws