Geel maakt blij!

25-06-2021    09:49   |    Goedemorgen

De Charmelia-serie van Royal Van Zanten wordt opnieuw uitgebreid. In week 25 introduceert Decorumkweker Together2Grow een gele variant: Charmelia Yellow, een echte blijmaker.

"Na het succes van Charmelia Pink, White en Blush is het tijd om een nieuwe kleur aan de serie toe te voegen: zonnig geel. Deze opvallende kleur is bezig met een comeback. Niet voor niets werd Illuminating - verlichtend geel - uitgeroepen tot Pantonekleur van 2021. Met de introductie van Charmelia Yellow is het mogelijk om stralend gele boeketten te maken die perfect aansluiten bij de laatste trends, maar ook aan de behoefte aan blijheid, vriendelijkheid en optimisme."

Uitzonderlijk lang vaasleven
Net als Charmelia Pink, White en Blush beschikt Yellow over de unieke eigenschappen waarmee Charmelia furore maakt, zo laat Royal Van Zanten weten. "Een betoverend uiterlijk, een rijke bloei en een uitzonderlijk lang vaasleven. Charmelia blijft tot wel 21 dagen fris en stralend op de vaas. Vanaf week 25 te verkrijgen via de koppelingen van Decorum kweker Together2Grow; na de zomer eveneens verkrijgbaar via Royal FloraHolland."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws